Sep 18

Vdekjet e dyshimta në QKUK!

15.09.2017, e Premte.
Në emisionin e pasdites Express në KTV është diskutuar për vdekjet e dyshimta në QKUK, me përfaqësuesin  e Shoqatës për të Drejtat e Pacientëve në Kosovë Besim Kodra dhe kryeinspektoren e Inspektoriatit të Shëndetësisë Ardita Barakun.

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of