Protektor

Shoqata e të Drejtave të Pacientëve në Kosovë – PRAK, në bashkëpunim me programin SAEK të UNDP – së, Ministria e Shëndetësisë dhe SHSKUK, e përkrahur financiarisht nga Zyra Zvicerrane për Bashkëpunim (SDC) ka hapur dy zyre të ankesave të pacientëve, një në QKUK PRISHTINË dhe një në SPITALIN E PËRGJITHSHËM TË PRIZRENIT.

Kjo zyre i ftonë të gjithë pacientet apo të afermit e tyre që qdo shkelje a padrejtësi që ju bëhet atyre nga stafi apo institucioni shëndetsor gjatë trajtimit të tyre në institucionet shëndetsore,të kontaktoj këto zyra dhe të ankohen.

 

Kontaktet me Zyret:

Prishtinë – QKUK, Klinika e Ortopedisë së Vjetër

Personi Kontaktues: Agron Zogaj

Tel: +377 44 411 099

Email: protektori.pr@prak-kosova.org

 

Prizren, Spitali i Përgjithshëm i Prizrenit, Reparti i Pediatrisë:

Personi Kontaktues: Leutrim Krasniqi

Tel: +377 44 411 232

Email: protektori.pz@prak-kosova.org

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.