Ngjarje

Dita e Solidaritetit me Pacient

Më 2 dhjetor 2017 PRAK shënon Ditën e Solidaritetit me Pacientë.

Dita e të Drejtave të Pacientëve 2018

Prishtinë, 18 prill 2018 Shoqata e të Drejtave të Pacientëve në Kosovë – PRAK, si anëtare e Rrjetit të Shoqatave të Pacientëve të Evropës, me 18 Prill kremton Ditën Evropiane të të Drejtave të Pacientëve si një mënyrë e promovimit dhe mbrojtjes së të drejtave të pacientëve. Që nga viti 2002 kjo ditë kremtohet në …

Konferenca Rajonale: Mbrojtja e të Drejtave të Pacientëve, Roli i Institucioneve dhe Shoqatave

Organizuar nga Shoqata e të Drejtave të Pacientëve në Kosovë (PRAK) në bashkëpunim me UNDP-në dhe Ministrinë e Shëndetësisë, në Prishtinë është mbajtur Konferenca rajonale dy ditore me temën: ”Mbrojtja e të drejtave të pacientëve-sukseset dhe sfidat”. Konferenca ishte e para e këtij lloji në Kosovë dhe kishte për qëllim të prezantojë praktikën e mbrojtjes …