Ballina

Mirë se vini në PRAK

Deklaratë e Përbashkët e Organizatave të Shoqërisë Civile!

  15.12.2017 Prishtinë, Komunikatë: DEKLARATË R PËRBASHKËT E ORGANIZATAVE TË SHOQËRISË CIVILE PËR IMPLEMENTIMIN E SKEMËS SË SIGURIMEVE SHËNDETËSORE Duke e ditur se: • Ligji për Sigurime Shëndetësore është miratuar në vitin 2014; • Sigurimet Shëndetësore janë një e drejtë themelore e qytetarëve; • E vetmja zgjidhje që e nxjerrë shëndetësinë nga gjendja aktuale janë …

Lexoni në tepër

Konkluzione dhe rekomandime nga Tryeza ”Sigurimet Shëndetësore po fillojnë?!” 2

Më 1 nëntor 2017, PRAK Kosova, e mbështetur nga Solidar Suisse, ka organizuar tryezë me temë ”Sigurimet Shëndetësore po fillojnë?!” 2, me qëllim të diskutimit të mundësive dhe sfidave për implementimin e Sigurimeve Shëndetësore. Tryeza ka qenë vazhdimësi e takimit të kaluar (dhjetor 2016), ku prej asaj kohe deri më tani nuk është zhvilluar ndonjë …

Lexoni në tepër

Letër Publike për Kryeministrin e Republikës së Kosovës, z.Ramush Haradinaj

  Letër-publike-Kryeministrit-të-Qeveris-së-Republikës-së-Kosovës-z.-Ramush-Haradinaj  

Lexoni në tepër

Vdekjet e dyshimta në QKUK!

15.09.2017, e Premte. Në emisionin e pasdites Express në KTV është diskutuar për vdekjet e dyshimta në QKUK, me përfaqësuesin  e Shoqatës për të Drejtat e Pacientëve në Kosovë Besim Kodra dhe kryeinspektoren e Inspektoriatit të Shëndetësisë Ardita Barakun.  

Lexoni në tepër